Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία μας

Η SUPER TUNA FISHING ιδρύεται το 2014 από τον Βασίλη Καραγιαννάκη

Στο ξεκίνημα της, εξαργυρώνει την εμπειρία του ιδιοκτήτη της στην αλιεία, από γενιά σε γενιά. Οι ιδιαίτερες επιτυχίες του Βασίλη Καραγιαννάκη στην αλιεία Τόνου, Ξιφία, και άλλων πελαγίσιων ψαρεμάτων δεν περνάν απαρατήρητες από τους συναδέλφους του. Όλοι θέλουν να μάθουν τα μυστικά της επιτυχίας.

Το 2016 η εταιρία μπαίνει δυναμικά στην εμπορεία, στοχεύοντας κυρίως στον επαγγελματία και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη αλιεία του τόνου και του ξιφία. Σύντομα αρχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις εισαγωγές ειδών επαγγελματικής αλιείας παρέχοντας ολοένα και αυξανόμενη γκάμα προϊόντων, τόσο σε επαγγελματίες ψαράδες όσο και σε καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εταιρεία σύντομα γίνεται πρωτοπόρος στην εισαγωγή εδραιωμένων πλέον προϊόντων στην Ελλάδα όπως η πετονιά SUPER TUNA και ALALUNGA, και τα ανοξείδωτα εξαρτήματα αλιείας. Τα δεδομένα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι εντυπωσιακά.

Η SUPER TUNA FISHING προσπαθεί και καταφέρνει να καλύπτει με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια μια πληθώρα εργαλείων και λύσεων γύρω από την θάλασσα. Επαγγελματική και ερασιτεχνική αλιεία, ναυτιλιακά προϊόντα.

Βασικός στόχος της SUPER TUNA FISHING όλα αυτά τα χρόνια είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες – πελάτες της καθώς και η συνεχής ανανέωση των προϊόντων της με σταθερή σχέση τιμής - ποιότητας.

Η έδρα της SUPER TUNA FISHING είναι στην ΚΡΥΟΠΗΓΗ Χαλκιδικής στην Κασσάνδρα.

  • Μεγάλη εμπειρία στην αλιεία
  • Ποιοτικά προϊόντα
  • Προτερεότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας

Η Ομάδα μας

cms-img

Εμπειρία στην επαγγελματική αλιεία

Η εμπειρία της οικογένειας Καραγιαννάκη στην επαγγελματική αλιεία, από γενιά σε γενιά, μας οδήγησε σε καινούριες τεχνικές και αναζήτηση καινούριων εργαλείων. Ποιο ποιοτικών, ποιο έξυπνων, ποιο ανθεκτικών. Καθαρά επαγγελματικών. Αναζητήσαμε τα εργαλεία μας στις Ευρωπαϊκές και Ασιατικές αγορές και επαληθευτήκαμε με την αξιοπιστία τους. Τα αποτελέσματα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αλιείας του Υπουργείου (ΟΠΣΑ), είναι αδιάψευστος μάρτυρας μας.

Με χαρά προσφέρουμε στη διευρυμένη πελατεία μας, τη γνώση μας, και την εμπειρία μας. Ξεναγηθείτε στις σελίδες μας, και επικοινωνήστε μαζί μας για να μοιραστούμε τη γνώση και της εμπειρίες μας. Βασίλης Καραγιαννάκης


Recently Viewed

No products

Menu

Top
Compare 0